m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Keskkonnaagentuuri ilmateenuste veeb läbis disaini uuenduskuuri

Uuendatud disainiga ilmateenistus.ee veebileht on kättesaadav aadressilt www.ilmateenistus.ee. Muudatuste tulemusena on paranenud disain ning tõusnud kasutusmugavus ka nutiseadmetes vaatamiseks. Uus veebileht on turvalisem. Veebilehelt leiab endiselt ilma- ja hüdroloogia vaatlusandmed, prognoosid maismaa, õhu ja vee kohta ning ohtlike ilmastikunähtuste hoiatused.

Uute veebide puhul võib tihti juhtuda, et peale muudatusi ei toimi kõik kohe ideaalselt. Sel juhul ootame teie tagasisidet klienditugi@envir.ee. Kasutajatele jääb esialgu võimalus kasutada ka vana veebi aadressi http://vana.ilmateenistus.ee, seni kuni oleme kõik vajalikud parandused teinud.

Oleme teadlikud, et seoses suure kasutuskoormusega võib esineda veebilehe avamisel viivitusi või muid rikkeid. Tegeleme, et mured saaks lahendatud. Aitäh kõigile, kes on meile tagasisidet andnud.

Ilmainfo on mugavalt leitav lisaks veebilehtedele ka ILM+ äpist.

Hinda meid!